Oppas aan huis

Beschikbare gastouders voor bij uw aan huis (bij de kinderen thuis):
Gastouder 1.  Direct beschikbaar leuke gastouder met veel ervaring en alle diploma's aanwezig. Alle dagen mogelijk bij voorkeur ma, di en do.
   Max 10km t.o.v. Bergeijk

Gastouder 2. Voor de vrijdag beschikbaar (per direct) gastouder met veel ervaring en de juiste diploma's. Reis tijd 5 tot 10km t.o.v. Aalst-waarle

Gastouder 3. Voor vrijdag en woensdag beschikbaarheid in overleg. Reistijd 25km t.o.v. Aalst Waalre.
Heeft u interesse in een van deze gastouders stuur een email naar: happygastouderburo@hetnet.nl
of bel met 06-54311828 

Gastouder 4. U bent op zoek naar een gezellige, empathische, actieve gastouder? Ik neem de tijd voor de kinderen en luister goed naar hun vragen (ook als ze dat nog niet goed kunnen uitdrukken in woorden.) Heb humor, ben enthousiast, handig en zorgzaam, maar vooral heel gezellig.
Ik help graag met licht huishoudelijk werk, eventueel koken als er tijd voor is.  Ben HBO geschoold in jeugdwelzijnswerk. Gaf een aantal jaren tekenles aan groepen jonge kinderen, werkte 5 jaar in de kinderopvang bij Korein Kinderplein, heb zelf de kinderen groot (allemaal uit huis.)
Laat maar weten op welke dagen je oppas zoekt. Woensdag de hele dag, donderdagochtend en vrijdag de hele dag ben ik beschikbaar.
Veel dank voor je belangstelling.Als u als ouder een aantal kleine kinderen heeft kan het prettig zijn om een gastouder in uw eigen huis (bij de ouder thuis) te hebben. Een voordeel van een gastouder aan huis is dat de kinderen meer in hun eigen ritme blijven en voor de ouder is het minder druk in de ochtend.

Bij opvang aan huis betaalt u de gastouder minimaal het minimumloon ongeveer 10 euro.  Met 1 kind krijgt u maar toeslag over 5,75. Als u maar 1 kind  heeft zou u voor de kosten beter u kind naar de gastouder kunnen brengen.


Als u bij de ouders aan huis oppas valt u onder de diensten regeling aan huis:

Wat kan ik afspreken met iemand voor wie ik huishoudelijk werk doe?

Doet u huishoudelijk werk in en om het huis voor een andere particulier? En doet u dit minder dan 4 dagen per week? Dan kunt u misschien gebruikmaken van de regeling dienstverlening aan huis en afspraken vastleggen in een contract. Het betekent niet dat u in loondienst werkt. Uw inkomsten moet u opgeven bij de Belastingdienst. En bij de uitkeringsinstantie, als u een uitkering heeft.

Voorwaarden regeling

U valt onder de regeling dienstverlening aan huis, als u voldoet aan deze voorwaarden:

Let op: het maakt niet uit hoeveel uur per dag u werkt. Werkt u ergens 1 uur per dag? Dan geldt dat als 1 gewerkte dag. Daarnaast mag u meerdere werkgevers hebben, zolang u bij elke werkgever maar aan de voorwaarden voldoet.

Voorbeelden werkzaamheden

Voorbeelden huishoudelijk werk in en om het huis zijn:

Let op: u hoeft het werk niet altijd in of om de woning van uw werkgever te doen. U mag bijvoorbeeld ook oppassen in uw eigen huis. 

Arbeidsvoorwaarden in contract

Voldoet u aan de voorwaarden van de regeling dienstverlening aan huis? En wilt u afspraken met uw particuliere werkgever vastleggen in een contract? Let dan hier op:

 

Vrijwillig verzekeren bij UWV

Met de regeling dienstverlening aan huis bent u niet verzekerd voor ziekte, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid. Wilt u zich wel verzekeren? Dan kunt u een vrijwillige verzekering afsluiten bij UWV. Lees meer over vrijwillig verzekeren op de website van UWV.

Werkt u 4 dagen of meer?

Doet u 4 dagen of meer huishoudelijk werk in en om het huis bij dezelfde particuliere werkgever? Dan is de regeling dienstverlening aan huis niet van toepassing. U werkt dan (waarschijnlijk) in loondienst. Lees meer over werken in loondienst op de website van de Belastingdienst.

rijksoverheid nalezen diensten regeling aan huis  

Is er geen gastouder beschikbaar of het profiel sluit niet aan,

plaats gratis uw advertentie op deze site.

Beste vraagouder gebruik dit formulier om u advertentie te plaatsen

VOOR VRAGEN GRAAG EVEN CONTACT OPNEMEN MET HET GASTOUDERBUREAU ZODAT WIJ U BETER VAN DIENST KUNNEN ZIJN. 06-54311828 happygastouderburo@hetnet.nl