Gezocht gastouder voor bij  de kinderen thuis:

Gastouder gezocht voor 3 dagen maandag, dinsdag en donderdag op de Weebosch. Het gezin bestaat uit 3 kinderen waarvan 1 naar school gaat.
De dagen zijn bespreekbaar als een andere dag beter past is dat te overleggen.
Tel 06-54311828Oppas aan huis


Als u als ouder een aantal kleine kinderen heeft kan het prettig zijn om een gastouder in uw eigen huis (bij de ouder thuis) te hebben. Een voordeel van een gastouder aan huis is dat de kinderen meer in hun eigen ritme blijven en voor de ouder is het minder druk in de ochtend.

Bij opvang aan huis betaalt u de gastouder minimaal het minimumloon ongeveer 10 euro.  Met 1 kind krijgt u maar toeslag over 6.15 . Als u maar 1 kind  heeft zou u voor de kosten beter u kind naar de gastouder kunnen brengen.


Als u bij de ouders aan huis oppas valt u onder de diensten regeling aan huis:

Wat kan ik afspreken met iemand voor wie ik huishoudelijk werk doe?

Doet u huishoudelijk werk in en om het huis voor een andere particulier? En doet u dit minder dan 4 dagen per week? Dan kunt u misschien gebruikmaken van de regeling dienstverlening aan huis en afspraken vastleggen in een contract. Het betekent niet dat u in loondienst werkt. Uw inkomsten moet u opgeven bij de Belastingdienst. En bij de uitkeringsinstantie, als u een uitkering heeft.

Voorwaarden regeling

U valt onder de regeling dienstverlening aan huis, als u voldoet aan deze voorwaarden:

Let op: het maakt niet uit hoeveel uur per dag u werkt. Werkt u ergens 1 uur per dag? Dan geldt dat als 1 gewerkte dag. Daarnaast mag u meerdere werkgevers hebben, zolang u bij elke werkgever maar aan de voorwaarden voldoet.

Voorbeelden werkzaamheden

Voorbeelden huishoudelijk werk in en om het huis zijn:

Let op: u hoeft het werk niet altijd in of om de woning van uw werkgever te doen. U mag bijvoorbeeld ook oppassen in uw eigen huis. 

Arbeidsvoorwaarden in contract

Voldoet u aan de voorwaarden van de regeling dienstverlening aan huis? En wilt u afspraken met uw particuliere werkgever vastleggen in een contract? Let dan hier op:

 

Vrijwillig verzekeren bij UWV

Met de regeling dienstverlening aan huis bent u niet verzekerd voor ziekte, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid. Wilt u zich wel verzekeren? Dan kunt u een vrijwillige verzekering afsluiten bij UWV. Lees meer over vrijwillig verzekeren op de website van UWV.

Werkt u 4 dagen of meer?

Doet u 4 dagen of meer huishoudelijk werk in en om het huis bij dezelfde particuliere werkgever? Dan is de regeling dienstverlening aan huis niet van toepassing. U werkt dan (waarschijnlijk) in loondienst. Lees meer over werken in loondienst op de website van de Belastingdienst.

rijksoverheid nalezen diensten regeling aan huis  

Is er geen gastouder beschikbaar of het profiel sluit niet aan,

plaats gratis uw advertentie op deze site.

Beste vraagouder gebruik dit formulier om u advertentie te plaatsen

VOOR VRAGEN GRAAG EVEN CONTACT OPNEMEN MET HET GASTOUDERBUREAU ZODAT WIJ U BETER VAN DIENST KUNNEN ZIJN. 06-54311828 happygastouderburo@hetnet.nl